Kaikkien aikojen parhaat soundtrackit

Elokuvamusiikki. Rakastan sitä yli kaiken. Mutta kaikki soundtrackit eivät ole puhdasta kultaa. Ja vaikka olisivatkin, ne eivät ole koskettaneet minua yhtä paljon kuin seuraavat kokoelmat.




Disney's Greatest Hits


Omistin tämän järkäleen joskus. Kolme cd:tä Disneyn parhaimpia elokuvakappaleita radiosoitonkin kestävässä muodossa. Koska tämä ei kuitenkaan minulle absoluuttisena Disney hulluna riittänyt, niin kävin läpi muitakin Disneyn soundtrackejä. Niistä kovimmat ovat Little Mermaid, Hercules, Lion King, Mulan, Beauty and the Beast, Aladdin, Mary Poppins, Tarzan, Nightmare Before Christmass, Lion King 2 ja Toy Story.



The Lego Batman

Jos satut olemaan Batman fani, niin tämä soundtrack on lähes täydellinen. Siitä ei puutu kuin ainoastaan Danny Elfmanin Batman tunnari. Värikäs ja omaperäinen soundtrack, joka sisältää myös Lego Movien hittibiisin Everything is awesome. Säästyt siis kyseisen levyn tsekkaamiselta. Tässä on kaikki.



Akira

Akiran soundtrackillä on suorastaan maailmanlopun tunnelma aivan kuten itse elokuvassakin. Siksi se sopiikin erityisesti kuunneltavaksi ruokaa laittaessa tai kun viet lapsia päiväkotiin. Todella kaunis soundtrack.


Easy A

Aivan loistavan komedian kruunaa aivan loistava soundtrack. Teinielokuva soundtrackien kuningas.



Watchmen

Watchmenin soundtrack on historian paras supersankari elokuvien soundtrack. Se sisältää aikamatkan 70-luvulle. Tämä soundtrack toimi inspiraationa myös Guardians of the Galaxy elokuvien soundtrackeille. Ja Singerin X-Men trilogialle. Se mullisti tavan jolla aikakausia voi kuvata elokuvissa.



Heavy Metal


Heavy Metallin soundtrack on täynnä klassista rockkia, mikä sopii elokuvaan kuin nakutettu. Kuten myös mummosi synttäreille soitettavaksi. Kokeile vaikka. Ihan totta. Kokeile.




Billy Elliot


70-luvun rockkia ja jopa punkkia sisältävä Billy Elliotin soundtrack vei itseni 70-luvun rockin ja musiikin pariin. Ja paluuta ei ollut.


Pretty in Pink


John Hughesin elokuvien soundtrackit ovat käsite. Tämä erityisesti on suosikkini, sillä tämä soundtrack johdatti minut 80-luvun alternative rockin maailmaan. Isn't sheeeeeee, isn't sheee pretty in pink?



Warm Bodies

Elokuva itsessään on kovempi kuin Twilight, mutta myös elokuvan soundtrack on omaperäisempi kuin mokomien verenimijöiden angstiset rallatukset. Soundtrack jonka myötä Bruce Springsteenin Hungry Heart kappaletta ei voi ajatella liittämättä sitä zombeihin.


Vanilla Sky


Elokuva itsessään on jo kummallinen, mutta soundtrack vasta kummallinen onkin. Mutta ei voi mennä pieleen jos mukana on sekä R.E.M. että Bob Dylan. Soundtrack ansaitsi palkintonsa.



Stand by Me

Pop-hittejä 50-luvulta? Sign me in! Rakastan sitä kun elokuvan musiikki jäljittelee aikakautta johon elokuva sijoittuu!


The Mask


Villi jazz ja muu kummallinen sopii villiin elokuvaan kuin hattu The Maskin päähän. Soundtrackin kohokohta lienee Jim Carreyn villi versio Cuban Pete kappaleesta.


Mr. Nobody


Kaikkien aikojen paras elokuva ansaitsee myös asiaankuuluvan soundtrackin.

Cowboy Bebop


Jazz soundtrack on Japanissa jo ajatustasolla jotain aivan käsittämätöntä. Japanissa kun jazz on enemmän elitistien juttu. Elokuvaa ei voisi kuitenkaan kuvitellakaan ilman sitä.


Kingsman elokuvien soundtrackit

Kingsman elokuvien soundtrackit ovat yhtä tyylitajuisia kuin itse elokuvatkin. Valitettavasti tosin itse varsinaisilla levyillä ei ole kuin score kappaleet. Siispä suosittelen vilkaisemaan wikipediasta kappaleet jotka esiintyvät elokuvassa, mutta eivät ole levyillä. Toki score on hyvä, mutta se yksinään ei ole syy miksi nämä soundtrackit pääsivät listalle.


School of Rock

Oli Jack Blackin hittielokuvasta sitten mitä mieltä tahansa (minusta se on miehen ainoa hyvä ja paras tuotos!), niin on hyvin vaikea kiistää etteikö elokuvan soundtrack olisi yksi kaikkien aikojen parhaista rock soundtrackeistä. Sehän on suorastaan nimensä mukainen! "Rokkikoulu" opettaa sinulle rock musiikin alkeet!



The Matrix Collection


Tämä huima paketti sisältää kaikkien kolmen Matrix elokuvan soundtrackit. Sekä scoret että muutkin kappaleet. Matrixin soundtrack on pääosin konemusiikkia. Kaikki industrial metallin ykkösnimet. Soundtrackin kiistaton huippu on kuitenkin Navras kappale, joka kuuluisi eeppisyytensä takia olla jokaisen itseään kunnioittavan musiikkikokoelmassa oli se sitten mp3-soitin tai Spotify. Aivan mieletöntä uutta shittiä!




Bohemian Rhapsody

Anteeksi arvon herra...mutta olisiko teillä hetki aikaa keskustella suuresta lordi Freddie Mercurysta? Queen on kulttibändien kulttibändi. Ja tätä kirjoittaessa on huikeaa ajatella että bändi on myös viimein saanut elokuvansa...ja vielä aivan mahtavalla soundtrackillä! Tämä soundtrack lienee listan tuoreimpia, joten siitä ei ole vielä tullut klassikko...paitsi tietysti minun korvissani!


Kill Bill vol. 1-2


Heti alkuun on sanottava, että kaikki elokuvien musiikki ei ole levyillä, joten suosittelen tonkimaan ne läpi. Se on helvetin iso projekti, mutta se on sen arvoista. Kill Bill elokuvien soundtrackit nimittäin tarjoavat elokuvahistorian ylivoimaisesti parasta elokuvamusiikkia. Ja sen kaiken on valinnut Quentin Tarantino itse. Tämä itsessään jo tekisi tietysti miehestä neron!


John Williamsin tuotanto

Elokuvamusiikin kruunattu mestari on ehdottomasti John Williams. Kuvan kokoelma on kuitenkin vain esimerkki. Suosittelen keräämään soittimeen mielellään oman kokoelman suosikeista.


Danny Elfmanin tuotanto


Elfmanin tuotannosta ei valitettavasti tunnu kokoelmaa olevan. Hänen ehkä parhaimmat levytyksensä ovat Nightmare Before Christmass elokuvan soundtrack. Mutta onhan mestari tehnyt myös Batmanin virallisista virallisen Batman teemakappaleen.


Deadpool 1-2


Sekä Deadpool 1 että 2 sisältävät ehkä historian kovimmat supersankari elokuvien soundtrackit.


Guardians of the Galaxy vol. 1-2


Marvel Studiosin elokuvien paras soundtrack löytyy ehdottomasti näistä elokuvista. Tätä kirjoittaessa James Gunn on juuri saanut potkut, mutta hänen kolmannen elokuvan käsikirjoituksensa kelpasi Marvelille. Mutta entäs musiikki? Elokuvien musiikki on niin keskeisessä osassa tarinaa, että hieman huolestuttaa jos tyyli vaihtuukin ohjaajan mukana. Ohjaaja on tärkeässä osassa elokuvan musiikin VALINNASSA. Se on keskeisessä roolissa ohjaajan visiota. Jotkut ohjaajat panostavat siihen yhtä paljon kuin kaikkeen muuhunkin.


Rocky Horror Show: The Album box set

Tämä 4-levyinen järkäle sisältää myös elokuvan näyttelijöiden myöhempiä kappaleita ja vaikka mitä muuta hienoa extraa. Elokuvan musiikin lisäksi levykokoelman huipentaa aivan mahtava Tim Curryn We went as far as we felt like going tulkinta.


Across the Universe

Aivan mahtava Beatles musikaalielokuva ja tietysti aivan mahtava soundtrack. Joidenkin kappaleiden puuttuminen harmitti tietysti jo elokuvassa, mutta ei anneta sen haitata!


Almost Famous

 
Historian paras rock-elokuva ansaitsee kunnon soundtrackin, ja 70-luvun rock on juuri se millä se taataan. Toki levy sisältää myös muita 70-luvun kappaleita, sillä elokuvahan sijoittuu 70-luvulle.


Atomic Blonde


Täytyy tunnustaa, että itse elokuvaa en ole nähnyt. Mutta sen soundtrackissä on kyllä selvästi tyyliä. Jo pelkästään soundtrack osoittaa että tässä on potentiaalinen uusi naispuolinen James Bond elokuva. Queenin Killer Queen soi kerrankin oikeassa paikassa!


The Blues Brothers


Blues Brothers on ehkä yksi kaikkien aikojen parhaimmista elokuvista, mutta ei vähiten sen aivan huikean soundtrackin vuoksi jonka pitäisi uppoa jokaiseen makuun. Klassikoiden klassikko.



Donnie Darko


Tämä on hullu maailma eikö olekin? Oudon goottilainen soundtrack vaikka elokuva itsessään ei ole ehkä kaikkein goottilaisin. Se sopii silti kuitenkin elokuvaan täydellisesti. Soundtrackin huipentaa Mad World kappaleen tulkinta joka on myös elokuvan teemakappale.


Beavis and Butt-Head Do America

Tämä soundtrack on oikea rock musiikin vuoristorata! Se sopii elokuvaansa kuin perse lumihankeen ja on muutenkin todella värikäs jopa rock soundtrackiksi. Ja harvoilla soundtrackeillä on samaan aikaan sekä Ozzy Osbourne että Red Hot Chili Peppers. Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!


Juno

Juno elokuvan viehätys ei perustu pelkästään siihen että se vääntää rautalangasta veriset kauhuelokuvat, vaan myös sen omalaatuiseen musiikkiin.


Labyrinth


David Bowie on jumala! Bowie yhdistää oman upean tyylinsä fantasia genreen. Ja luo samalla yhden oman sukupolveni hienoimmista soundtrackeistä. Tämä soundtrack määritteli lähes koko sukupolven. Ja esitteli David Bowien aivan uudella tavalla 80-luvulla. No niin. Ja nyt kaikki mukaan: Dance magic dance, dance magic dance....


Little shop of horrors


Rock-musikaali jonka jokaikinen kappale on ehdoton hitti! Levy joka saa sinut hoilottamaan  I'aaaaaam deeeentist... joka kerta kun peset hampaitasi. Sopii erityisen hyvin vaikka Halloween pippaloihin. Ja muistakaa: Älkää ruokkiko kasveja!


The Lost Boys


Vampyyrielokuva joka määritti kokonaisen sukupolven, synnytti kokonaisen suomalaisen rock-bändin ja teki ison joukon tähtiä. Elokuvan musiikki on myös sen mukaista. 80-luvun rock täyttää pääosin The Lost Boysin soundtrackin, ja tekee siitä todella uniikin rock-kokoelman. Yksi sen kohokohdista on Cry little sister josta myös Marilyn Manson teki tätä kirjoittaessa hiljattain coverin joka...oli kamala. Alkuperäinen on se paras.



The Phantom of the Opera


Webber tekee todellisen mestariteoksen tästä elokuvasta. Ilman Webberin ikonista soundtrackkia elokuva olisi jäänyt jonnekin hyvin harmaaseen massaan. Ikävä kyllä muuten Webberin tuotanto (mm. The Cats) on aivan hirveää kuraa. Ja nyt kaikki mukaan: Phaaaaaaaaaaaaantom of the oopera is heeere, inside myyy heaad.



Ready Player One


Elokuva jo itsessään on oikea popmuseo, mutta sen soundtrack on sitä myös. Osa kappaleista on otettu toisista elokuvista, tai sitten ovat muuten vain pophistorian kultakimpaleita. Jonakin päivänä tätä soundtrackiä ihastellaan museossa yhden sukupolven määrittäjänä.



Sucker Punch


Sucker Punchin soundtrack on omalla tavallaan positiivisesti ahdistava kokemus. Se kuvaa hyvin maailmaa jossa elokuvan päähenkilö elää. Sekä kylmää todellisuutta, että eskapistista haavemaailmaa.


Space Jam


Jos 90-lukua pitäisi kuvata yhdellä ainoalla sanalla joka kuvaisi sitä kokonaan, se sana olisi Space Jam. Nimittäin mikään ei ole yhtä ysäriä kuin kyseinen elokuva ja etenkin sen soundtrack. Soundtrack joka sopii niin tanssilattialle kuin kotibileisiin.


Scott Pilgrim vs. the world


Sekä elokuva että soundtrack ovat kuin sukupolvemme anthem. Tai ainakin sen pimeän puolen anthem. Alternative rockia pääsiasiassa.

Saturday Night Fever

Disco elää tässä elokuvassa ja sen soundtrackillä. Bee Geesin mahtava disco soundtrack tarjoaa kaikki elämän suurimmat ilot ja surut discon muodossa.


Grease


Toinen John Travoltan klassikkoelokuvan soundtrack. Tässä hän tosin laulaa itse. Soundtrack ja elokuva ovat klassikoita. Ajatus ilman toista niistä olisi kuin internet ilman räyhääjiä.


This is Spinal Tap


Spinal Tapin loistavassa rock-elokuvassa kuullaan keksityn bändin historian aikana tekemiä kappaleita. Kyseinen keksitty historia kattaa käytännössä koko rock-historian aina 60-luvulta tähän päivään. On hankala valita levyn kohokohtaa kun koko levy on sitä!


Suck (2009)


Klassinen vampyyri rock-musikaalielokuva jossa on mukana jopa itse Alice Cooper. Cooperin huima roolisuoritus on ehkä elokuvan parasta antia. Mutta myös sen upea musiikki. Vampyyrit ja rock kuuluvat selkeästi yhteen myös musiikissa. Sillä ainoastaan muuttumalla vampyyriksi voit tuottaa hyvää rock'n'rollia!

Man on the Moon


R.E.M. täyttää lähestulkoon koko tämän soundtrackin. Välissä Andy Kaufman tulee ja trollaa jotta tämä huikea ja kummallinen soundtrack olisi täydellinen. Toivon todella, että jossain tuolla Andy virnuilee meille ja kuuntelee tätä soundtrackkia.


Clockwork Orange

Kellopeliappelsiini elokuva on oikea klassikoiden klassikko. Hyvin harva elokuva on yhtä monitasoinen, että siitä voisi keskustella monta tuntia vielä vuosienkin jälkeen. Erityisen hienoa elokuvassa kuitenkin on sen soundtrack, jolla on jopa itse tarinassa iso rooli. Alex puuhaamassa rivouksiaan Singing in the rain elokuvaklassikko kappaleen tahtiin tai sitten se Beethovenin 9. sinfonia josta Alex ei osaa olla jauhamatta. Kellopeliappelsiini antaa uuden muodon folk-musiikille ja klassiselle musiikille.


Joe Hisaishin Myazaki elokuvien tuotanto


Hisaishin musiikki on suorastaan lumoavan kaunista. Jälleen kerran kuvan kokoelma on vain esimerkki, ja suosittelen keräämään itse Hisaishin parhaat palat. Juuri hän on kuitenkin vastuussa Miyazakin elokuvien musiikista.


Horns


Ehkä historian kummallisimmalla supersankari elokuvalla on myös yhtä kummallinen soundtrack. Elokuvan tyylin mukaisesti se on tietysti klassista rockkia, vaikka odottaisi tietysti black metallia, mutta mukaan mahtuu oudokkeja kuten David Bowien Heroes joka jostain syystä sopii elokuvaan.


Lost Highway

Vannon että se on vain sattumaa, että niin monessa näissä on David Bowie mukana. Mutta tosiaan: Tämänkin elokuvan soundtrackin huipentaa David Bowien kappale Deranged. Se on vielä elokuvan aloituskappale. Parhaiten elokuvasta mieleeni on jäänyt yöllinen moottoritie ja kyseinen kappale taustalla.


The Hitchiker's Guide to the Galaxy


Tämä voi tulla järkytyksenä, mutta minä itseasiassa pidin tästä uudemmasta elokuvasta. Onhan siinä pari vikaakin, mutta myös paljon hyviä juttuja. Yksi niistä on hauska ja omaperäinen soundtrack. Harmi että tämä ei ole listan viimeisenä, jolloin voisin sanoa So long, ja kiitos kaloista!


Stigmata

Stigmatan soundtrack on hyvin outo konemusiikki kokonaisuus, mutta on siinä myös Chumbawamban Mary kappale joka on aika erikoinen veto bändiltä. Minua jäi oikeastaan kiinnostamaan mitä helkkaria sille Marylle tapahtui?


Tyttö Sinä Olet Tähti


Kun tämä elokuva tuli, oli ajatus suomalaisesta hip hop soundtrackistä suorastaan mahdoton. Mutta se lopulta tapahtui. Tämä soundtrack sisältää kaikki suomihiphopin parhaimmat artistit. Oikeastaan elokuvan soundtrack on niin kovaa kamaa, että se on kuin suomihiphopin anthem. Ja muistakaa: Elämää kantaa, elämä ottaa, se kantaa, ja voi pudottaa...didididididin....


Menolippu Mombasaan


Tämä soundtrack vaikutti teini-ikäiseen minääni niin monella tasolla, että hyvä että en seonnut. Oikeastaan se on ensimmäinen HYVÄ elokuvasoundtrack jonka olen omistanut. En tiedä mitä tapahtui omalle kappaleelleni. Mutta yhä edelleen kaapissani väijyy iskelmämusiikki taustani. Mutta elokuvan soundtrack ei ole pelkkää iskelmää. Soundtrack sisältää myös metallia ja modernisoituja metalliversioita iskelmäklassikoista. Koko soundtrackin huippuhetki on kuitenkin metalliversio Beehovenin Moonlight sonatasta. Se on niin kaunis että on vaikea löytää sanoja.


Ocean's Eleven


Ocean's Elevenin soundtrack on upeaa kasino swingiä. Todella tyylitajuinen soundtrack joka sopii elämän hetkiin joissa tuntee tehneensä jotain ovelaa. Swat Team Exits on erityisesti tähän sopiva kappale. Suosittelen tarkastamaan myös Ocean's Twelve elokuvan soundtrackin. Kolmas elokuva ei sitten olekaan oikein mistään kotoisin. Ei soundtrack eikä elokuva.


The Prince of Egypt


Jos ei pelkää hengellistä ja mahtipontista musiikkia, on Egyptin prinssin soundtrack juuri sinulle. Todella gospelmainen soundtrack jonka huipentaa elokuvan aloituskappale Deliver Us. 


Rölli ja Metsänhenki


Rölli-elokuvat ovat Suomen vastaus Taru Sormusten Herralle, ja muille fantasiaeepoksille. Ne ovat aivan huikeata kamaa. Mutta erityisen upea on tämä elokuva, ja sen todella fantasiamainen soundtrack jossa kaikuu niin suomipop kuin folk samaan aikaan. Soundtrackin huipentaa Samuli Edelmannin upea Juhlat alkakoon.

 


Shock Treatment


Vaikka Shock Treatment olikin historian kamalimpia jatko-osia, ja etenkin Rocky Horror Picture Show elokuvalle, niin siitä huolimatta elokuvan soundtrack on kovinta ikinä! Sen huipentaa Thank god i'm a man niminen hillitön ralli.


Emo the Musical


Selvästi pilke silmäkulmassa tehdyn elokuvan soundtrack on tehty sama pilke silmäkulmassa. Nyt emoillaan niin lujaa että kaikki paskantavat partateriä! Se on kaunista. Emo party gay all night!


An American Tail 1-2


Molemmat elokuvat sisältävät todella kaunista musiikkia. Ja toisessa on jopa western teema! Rawhide! Mutta tottakai varsinaiset kohokohdat levyillä ovat Dream to dream ja Somewhere out there balladit jotka ovat suorastaan mykistäviä. No. Mitä sitä enempää aikailemaan: sooooooomwheeeeereeeee ouuutt there the...dadadadadadaaaaa.


Austin Powers elokuvien soundtrackit

Austin Powers elokuvien soundtrackit vipeltävät 60-luvulta aina nykypäivään asti täynnä valtavia hittejä. Svengaava meininki ei lopu vaan huipentuu aina Mike Myersin omituisiin parodioihin klassisesta Hard Knock life rap-kappaleesta aina BBC kappaleeseen jossa käydään 60-luvulla. Loistava soundtrack loistavasta elokuvatrilogiasta.


The Wedding Singer


Oli Adam Sandlerin sympaattisesta romanttisesta komediasta mitä mieltä tahansa, on hankala kiistää etteikö sen soundtrack olisi kovinta ikinä. Pääasiassa alternative rockia ja new wavea sisältävän soundtrackin kuitenkin huipentaa Sandlerin The Cure parodia Somebody kill me ja todella kaunis rakkausballadi Grow old with you. Sandler on tehnyt myös musiikkilevytyksiä tämän levyn ulkopuolella. Ne ovat enimmäkseen humoristisia, mutta todella hauskoja.


V2 -Jäätynyt Enkeli


Suomen James Bond elokuvien, Vares elokuvien, toisessa osassa nähtiin kovan luokan kaupallinen soundtrack. Nimittäin soundtrack joka sisälsi pelkästään metallimusiikkia. Aiemmin metallia oli toki soinut mm. Menolippu Mombasaan elokuvassa, mutta ei koskaan kokonaista soundtrackkiä. Mutta onko soundtrack muutakin kuin pelkkä mainostemppu? On, se on loistava metallikokoelma, ja samalla elokuvan musiikki on keskeisessä roolissa elokuvassa. Etenkin Frozen Angel teemakappale.



Hair


Hair elokuva keskittyy 60-luvun hippeihin, ja välittää melko positiivisen kuvan heistä, vaikka todellisuus ei ole ihan niin simppeli. Tämän musikaalielokuvan soundtrack on silti huikean psykedeelinen ja kuin ehtaa 60-lukua. Hippikulttuuri jäi woodstrockiin, mutta tämä soundtrack pitää sen rauhan sanomaa elossa. Peace man!


Jos Rakastat


Jos Rakastat lienee Suomen historian ensimmäinen vakavastiotettava moderni suomipop  musikaalielokuva. Soundtrack sisältääkin siis suomipoppia näyttelijöiden tulkitsemina. Mutta uudet tulkinnat tekevät kappaleista todella jälleen tuoreita. Soundtrackin milestäni huipentaa Sarah Kiven Joka päivä ja jokaikinen yö tulkinta joka on mielestäni jopa parempi kuin alkuperäinen.


The Karate Kid


Karate Kid elokuva mullisti käsityksemme karatesta ja Japanista. Se on samalla elokuva joka on määrittänyt jo kaksi sukupolvea. Sen rauhan sanoma on kaunis ja elävä. Soundtrack oli tietenkin myös mahtava. Se sisältää todella 80-luvun henkistä musiikkia, jonka huipentaa kappale Glory of love joka on yksi kaikkien aikojen rakkausballadeista.


Pitkä kuuma kesä


Elokuva joka yhdisti kaksi sukupolvea keskenään. Soundtrack teki saman. Aivan loistava suomirock kokoelma, joka sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää 80-luvusta ja suomirockista. Tämä soundtrack tulee elämään ikuisesti ja yhdistämään sukupolvia keskenään. Sitäpaitsi se on historian kovin ja paras suomielokuva soundtrack. Ainoastaan mummosi on eri mieltä.




Top Gun


On tottakai kornia edes mainita tätä soundtrackkiä tällä listalla. Mutta minkäs sille voi että se vain on paras 80-luvun musiikkia sisältävistä soundtrackeistä? Mitäs sitä kummemmin perustelemaan. Kaikki mukaan: Taaaake myyyy breaaaaath awaaaaaay...


Team America: World Police


Fuck Yeah!!!!


O Brother, where art thou?


Todella vahvasti folk-henkinen soundtrack joka toisinaan taipuu jopa gospeliin.


Xanadu


Itse elokuvaa en ole nähnyt, mutta sen soundtrack on ehdottomasti huippukamaa.

Randy Newman


Randy Newman on ehdottomasti persoonallisin elokuvasoundtrackien tuottaja. Hän ei ole nimellisesti yhtä tunnettu kuin Williams tai Elfman, mutta hänen kappaleensa jäävät kyllä mieleen, etenkin jos olet nähnyt Pixar elokuvat Toy Story ja Monster Inch. Newman on myös hauskempi kuin kumpikaan mainituista.

Grease 2


Minulla on outo juttu Grease 2:seen...minusta nimittäin se on aivan loistava elokuva. Jatko-osana ehkä hieman liian outo. Mutta itsenäisenä elokuvana sillä on hetkensä. Ja soundtrack on elokuvan parasta antia. Se on outo ja kummallinen, mutta sitä on helppo rakastaa ja kuunnella kaapissa tai saunan takana!

Se siitä sitten. Minun panokseni elokuvamusiikkiin oli tässä. Nämä ovat kaikkien aikojen suosikkini soundtrackeistä. Jotkut tv-sarjojen soundtrackit ansaitsisivat ehkä huomiota samoin videopeli soundtrackit. Mutta ehkä joku toinen kerta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia