Kaikkien aikojen kovimmat kalkkunat

10. Wild Wild West


Wild Wild West elokuva on ehkä kamalimpia elokuvia ikinä. Se on myös silti aivan uskomattoman hillitön. Perusidea, joka on hyvä ja hauska, on onistuttu ryssimään täydeksi kalkkunaksi. Tämän elokuvan jokaikinen kohtaus aiheuttaa tahatonta huvitusta. Sen vitsit ovat niin huonoja puujalkoja, että niille ei voi kuin nauraa. Jollain oudolla tapaa elokuva on nerokas.

9. Twilight

Typerimpiä elokuvia jatko-osineen koko ihmiskunnan historiassa. Hillittömyydessään suorastaan nerokkaita. Stalkkeri-Eetua ei voita mikään. Ottakaa tekin Eetusta poikaystävä.

8. End of Days (1999)

Iso-Arska vastaan itse Saatana. Mitä hemmettiä sinun tarvitsee muuta edes tietää? Kovin leffa ikinä!

7. Cool as Ice

Elokuvahistorian vaivaannuttavimpia teoksia ikinä. En tiedä kuka järjenääliö ajatteli että olisi hyvä idea tehdä Vanilla Ice:sta elokuva joka perustuu vielä ainoaan asiaan mikä häneen liitetään, jäähän. Nerokasta! Hillitöntä!

6. He-Man and the Masters of the Universe

On aivan uskomatonta että he onnistuivat ryssimään He-Man elokuvan. Mitä ihmettä he ovat ajatelleet tehdessään tämän? Kaikesta huolimatta Langelan roolisuoritus Skeletorina on upea. Tämä on jopa keskeinen syy miksi elokuva on tällä listalla, eikä oikeasti huonojen elokuvien listalla. Elokuvaa on hyvin hankala sijoittaa oikein millekään listalle.

5. Järjen tuolla puolen

Elokuva josta mitä todennäköisemmin kukaan ei ole edes kuullutkaan. Mutta pitäisi. Se on nimittäin nerokas. Mitä tulee kun yhdistää Viiltäjä-Jackin ja Jekyll & Hyden? Viiltäjä-Hyde. Nerokasta. Miksi en itse keksinyt tätä? Elokuvan seksikohtaukset ovat vaivaannuttavia ja etovia. Niistä puuttuu kaikki intohimo. 

4. Catwoman

Jos DC:n historian kamalinta supersankari elokuvaa ajattelee kauhuelokuvana, koko elokuva muuttuu mestariteokseksi. Halie Berry on puoliksi kissa, ja puoliksi ihminen. Ja hän tulee luoksesi tänä yönä. Elokuva on niin toivottoman huono, että siitä ei voi olla nauttimatta salaa. Elokuvan hienoimpiin hetkiin kuuluu esimerkiksi maidon tilaaminen baarista, koska kissat tekevät niin.

3. Batman & Robin

Ehdoton klassikko. Jos et jostain syystä ole nähnyt, niin ihmettelen miksi. Sen one-linerit ovat ehdottomia helmiä. Kalkkunafani ystäväni joka vihaa supersankareita, ei voinut olla tunnustamatta elokuvan nerokkuutta. 

2. Gigli

Tuntuuko koskaan että penistä ei kehuta tarpeeksi? Tuntuuko että penis on jopa parempi kuin pillu? Tuntuuko tämä kysely sinusta vaivaannuttavalta? Jos vastaus on kyllä, niin Gigli on ehdottomasti sinun elokuva.

1. Plan 9 from outer space

Mestariteos. Ihminen joka ei ole nähnyt tätä, ei voi elää minkäänlaista elämää. Se on ehdoton klassikko. Nerokkain elokuva ikinä. Oikeasti. Katso se. Se on hyvä. Katso, katso. Kuuluu jopa yleissivistykseen, mikä saattaa hämmentää katsojaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia