Ghostbusters 2016

https://www.youtube.com/watch?v=niMsa-rgvWM

Tää tyyppi on täysin pihalla. Leffan ongelma oli että se yritti miellyttää faneja, eikä tehnyt täysillä uutta juttua. Sitä ei oltu ajateltu loppuun asti, vaan koomikoista ainoastaan yksi osasi hommansa.


Tämän vuoksi elokuva ei ollut hauska, vaan se oli sillisalaattia jossa oli siellä täällä pari hauskaa vitsiä.
Manaaja viittaus oli esimerkiksi ihan hauska, koska se oli Ghostbusters leffassa. Lopputekstien pätkä oli selvä viesti faneille. Kuten oli Bill Murrayn cameokin.


Tehosteet oli liikaa cgi:tä. Ei tullut tunnetta että kyse oli Ghostbusters elokuvasta vaan pikemminkin jostain Scooby-Doon jatko-osasta. Tämä johtuu siitä että tehosteet ovat alkuperäisten elokuvien jälkeen..."kehittyneet". Alkuperäisten leffojen rosoisuus oli juuri se mikä piti homman kasassa.

Itse laittaisin leffan pääosaan Sacha Baron Cohenin, Jonah Hillin, Seth Rogenin, Mike Myersin, Ben Stillerin, Charlie Sheenin, Jeff Danielsin ja Zooey Deschannelin. Ohjaajaksi laittaisin Jon Favreaun. Käsikirjoituksista poimisin sen jossa on eniten sci-fiä/fantasiaa ja paljon tyhjiä kohtia tarinassa. Niihin kohtiin koomikot voisivat vääntää itse vitsinsä.


Scooby-Doon Velma, Mike & Molly sarjan Molly, The Looney Tunes Show:n Lola Bunny ja The Amazing Spider-Manin Gwen Stacy ovat Murrayn unelma Ghostbusters tiimi. Kuulostaa paremmalta kuin tämä elokuva.


Mutta onko Ghostbusters 2016 huono elokuva koska siinä on naisia pääosassa? Ei missään nimessä. Se on huono elokuva ihan muista syistä. Ohjaaja oli huono, näyttelijät oli huonosti valittu...kaikki mitä perinteisestikin elokuvissa menee pieleen. Ghostbusters 2016 ei ole millään tasolla kritiikin yläpuolella vaan koska siinä on naisia pääosassa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia