Huonot elokuvat

Wikipedian huonot elokuvat lista on minusta huono.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_considered_the_worst


Esimerkiksi North leffaa haukutaan usein minusta aivan turhaan. Se on hölmö, mutta täysin harmiton ja jopa hauska perheleffa. 90-luvulla oli paljon huonompiakin vastaavia. Siinä on sitäpaitsi Bruce Willis joka nostaa sen monen 90-luvun perhekomedian yläpuolelle. I Spit on Your Grave on pieni mestariteos.

Mutta tämä ei ole ainoa ongelma listassa. Se ei nimittäin myöskään erottele kalkkunoita ja oikeasti huonoja elokuvia. Siispä aion nyt tässä listata erikseen sekä kovimmat historian  kalkkunat että oikeasti huonoimmat elokuvat.

Oikeasti huonot elokuvat ovat niitä joita jokaisen tulisi välttää viimeiseen asti eikä edes henkäistä niitä kohti. Yksi listan edellytyksiä tietysti on, että kyseessä ovat megaleffat, elokuvat joiden tulisi jäädä mieleen, mutta eivät jää. Tai sitten ne ovat muuten vain tylsiä, huonoja ja pitkästyttäviä.


Kaikkien aikojen kovimmat kalkkunat



10. Wild Wild West

Wild Wild West elokuva on ehkä kamalimpia elokuvia ikinä. Se on myös silti aivan uskomattoman hillitön. Perusidea, joka on hyvä ja hauska, on onistuttu ryssimään täydeksi kalkkunaksi. Tämän elokuvan jokaikinen kohtaus aiheuttaa tahatonta huvitusta. Sen vitsit ovat niin huonoja puujalkoja, että niille ei voi kuin nauraa. Jollain oudolla tapaa elokuva on nerokas.

9. Twilight

Typerimpiä elokuvia jatko-osineen koko ihmiskunnan historiassa. Olen jo perustellut miksi Twilight on huono. Mutta en ole vielä kertonut että elokuvat ovat hyllyssäni koska ne ovat kalkkunoita.

8. End of Days (1999)

Iso-Arska vastaan itse Saatana. Mitä hemmettiä sinun tarvitsee muuta edes tietää? Kovin leffa ikinä!

7. Cool as Ice

Elokuvahistorian vaivaannuttavimpia teoksia ikinä. En tiedä kuka järjenääliö ajatteli että olisi hyvä idea tehdä Vanilla Ice:sta elokuva joka perustuu vielä ainoaan asiaan mikä häneen liitetään, jäädän. Nerokasta! Hillitöntä!

6. He-Man and the Masters of the Universe

On aivan uskomatonta että he onnistuivat ryssimään He-Man elokuvan. Mitä ihmettä he ovat ajatelleet tehdessään tämän?

5. Järjen tuolla puolen

Elokuva josta mitä todennäköisemmin kukaan ei ole edes kuullutkaan. Mutta pitäisi. Se on nimittäin nerokas. Mitä tulee kun yhdistää Viiltäjä-Jackin ja Jekyll & Hyden? Viiltäjä-Hyde. Nerokasta. Miksi en itse keksinyt tätä?

4. Catwoman

Jos DC:n historian kamalinta supersankari elokuvaa ajattelee kauhuelokuvana, koko elokuva muuttuu mestariteokseksi. Halie Berry on puoliksi kissa, ja puoliksi ihminen. Ja hän tulee luoksesi tänä yönä. Elokuva on niin toivottoman huono, että siitä ei voi olla nauttimatta salaa.

3. Batman & Robin

Ehdoton klassikko. Jos et jostain syystä ole nähnyt, niin ihmettelen miksi. Sen one-linerit ovat ehdottomia helmiä. Kalkkunafani ystäväni joka vihaa supersankareita, ei voinut olla tunnustamatta elokuvan nerokkuutta. 

2. Gigli

Tuntuuko koskaan että penistä ei kehuta tarpeeksi? Tuntuuko että penis on jopa parempi kuin pillu? Tuntuuko tämä kysely sinusta vaivaannuttavalta? Jos vastaus on kyllä, niin Gigli on ehdottomasti sinun elokuva.

1. Plan 9 from outer space

Mestariteos. Ihminen joka ei ole nähnyt tätä, ei voi elää minkäänlaista elämää. Se on ehdoton klassikko. Nerokkain elokuva ikinä. Oikeasti. Katso se. Se on hyvä. Katso, katso.


Kaikkien aikojen oikeasti huonoimmat elokuvat


Waterworld (1995)

Independence Day (1996)

Godzilla (1998)

Tom and Jerry: The Movie

Cloverfield

Heavy Metal 2000

X-Men Origins: Wolverine

Staying Alive

Basic Instinct 2

The Hills have eyes 2

Jonah Hex

Aliens vs. Predator 2

Poltergeist 2

The Last Airbender

The Haunted Mansion

From Hell

Barb-Wire

Liisa Ihmemaassa

Fantastic Four (2015)

The Smurfs

2012 (2009)

Robin Hood (2010)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia