Historian huonoimmat sarjakuvat

Jotkut sarjakuvat ovat niin huonoja, että niiden olemassaolosta tietäminen kuuluu jonkinlaiseen yleissivistykseen. Tämä lista kattaa niistä kaikkein merkittävimmät.


Frank Millerin All-Star Batman & Robin

Frank Millerin yritys selittää Yön Ritarin maailmaa epäonnistuu katastrofaalisesti. Tämä sarjakuva on hillitön. Se on jopa lukemisen arvoinen sen takia. Erityisesti sarjakuvan dialogi on historian typerin.

Mark Millarin Nemesis

Mark Millar on suuri nero, mutta jopa häneltä on tullut ainakin yksi hälyttävän iso huti. Nemesis on todella toimintapainotteinen ja keskittyy shokeeraamaan. Perusidea siis on, että jos Jokeri olisikin Batman. Mutta sarjakuva ei onnistu tässä oikein mitenkään. Nemesis ei muistuta Jokeria millään muotoa. Käteen jää siis todella tönkkö uusi supervoimaton supersankari ja todella paljon auton katolla aseiden kanssa kyyryssä seisomis kohtauksia.

Spider-Man: One More Day

Jokaisen kriitikon unelma. Historian surkein Spider-Man tarina. Spider-Man tekee diilin paholaisen kanssa pelastaakseen vanhan May tätinsä. Lisäksi tarinaa sotkettiin entisestään One moment in time tarinalla.

Frank Millerin Holy Terror

Jälleen yksi hieno esimerkki nykyisen Millerin hulluudesta ja ennen kaikkea, ennakkoluuloista. Ehkä historian rasistisimpia sarjakuvia.

Neil Gaimanin Ikuiset

Yksi huonoimpia koskaan lukemiani Marvel sarjakuvia. Tarina on aivan selvä tilaustyö. Edes John Romita Jr.:n kuvitus ei pelasta.

Alan Mooren Lost Girls

Tämä sarjakuva on ylipitkitetty, tylsä ja äärimmäisen lapsellinen. Se pyrkii tekemään erotiikkaa zoofiliasta ja epäonnistuu siinä täydellisesti.

Jeff Lemiren Teen Titans: Earth One

Tämän sarjakuvan pika-arvostelin jo taannoin, ja se ansaitsee paikkansa tällä listalla.

Greg Pakin Doctor Strange : Alku

Egmontin historian huonoimpia julkaisuratkaisuja.

Juho Juntunen: Paholaisen Morsian

Aiemmassa arvostelussani sanoin tästä jo kaiken. Mutta se todella on näin kamala.

The Amazing Spider-Man vol. 2 numero 36#

Doctor Doom itkemässä WTC tornin tuhoa, on jotain mitä en saa ikinä mielestäni. Tarina on suorastaan naurettavan typerä. Se on niin huono että se on melkein lukemisen arvoinen. Vain Amerikassa voidaan tuottaa jotain tälläistä kuraa. Tarina löytyy suomeksi Spider-Man lehden numerosta 9/2002.

Frank Miller: Yön Ritari iskee jälleen

Todella rumaa ja epämääräistä sotkua. Tuskin Miller itsekään tietää mitä ruuduissa oikein tapahtuu.

The Real Ghostbusters starring in Ghostbusters 2

Tämä kammotus on historian huonoin Ghostbusters sarjakuva. Ja uskomatonta kyllä sillä olisi ollut huomattavasti enemmän potentiaalia...se on huomattavasti vaisumpi kuin elokuva jota se käsittelee. Toki siis kaikki elokuvaspesiaalit ovat kamalia, mutta tässä nyt ei mielestäni edes yritetä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia