Huonoimmat arvostelemani elokuvat

Oikeusjuttu / directed by Orson Welles

Pitkällisen tutkiskelun pohjalta tulin tulokseen että Orson Welles ei ole minun juttujani.Kafka selkeästi vielä vähemmän.

Aleksis Kiven elämä / käsikirjoitus, ohjaus Jari Halonen

En ole aikoihin nähnyt mitään yhtä pitkästyttävää. Negatiivinen epäyllätys. Elokuva on toki omaperäinen rakenteeltaan, mutta myös sekava ja tylsä. Siinä ei myöskään tunnu olevan oikein mitään punaista lankaa, ja sen pituuskin lähentelee taivaita aiheen kiinnostavuuteen nähden.

FC Venus / ohjaus Joona Tena

Kauniisti muotoiltuna kaupallisinta tavaraa mitä Suomessa on ikinä tehty...huonolla tavalla. Jos jalkapallo ja urheiluelokuvat kiinnostavat vain näennäisesti, urheilusta puhumattakaan, tämä elokuva ei ole sinulle. Toisaalta sen pakonomaisuus ja puskafarssimaisuus tekevät siitä muutenkin epäkiinnostavan. Väkinäisempiä ja turhimpia ja läpinäkyvimpiä kaupallisia elokuvia mitä Suomessa on koskaan tehty. 

Downsizing

Tämä oli todella outo elokuva, jopa siihen nähden että katson myös paljon independent elokuvia. Ennen kuin ryhdyin katsomaan tätä, sain monesta paikasta varoituksia että elokuva olisi huono ja jopa tylsä. Mutta itseasiassa...se on sitä. Se on myös hyvin outo. Ei semmoista kamaa jota tulisi katsottua teatterissa, mutta ei myöskään mikään independent-elokuva. Ainakin elokuva siitäkin huolimatta herättää ajatuksia. Mutta se ei ole kovin...elokuvallinen. Niin joo...juomapeli: Ota huikka joka kerta kun Matt Damonilla on olut kädessä.

Bostonin kuristaja / directed by Richard Fleischer

Bostonin kuristaja on ehkä pitkästyttävimpiä sarjamurhaajista kertovia elokuvia koskaan. Huomaa että se on sarjassaan ihan ensimmäisiä. Tämä on niitä klassikoita joihin pätee tuo että klassikko on synonyymi tylsälle. Richard Fleischer on toki hyvä ohjaaja, mutta hänen Disney tuotantonsa on parempaa. Mikä on toki yleensä ottaen paljon sanottu Disneyn näytellyistä elokuvista.

Kärpästen herra / directed by Peter Brook

Lapsinäyttelijät ovat kamalia, lasten kuvaus on vanhentunut ja dialogi on laahaavaa. Todella väkisin tehty elokuva. Kirja on lukemattakin aivan varmasti parempi. Suosittelisin tuota yleensä niille jotka katsovat yleensä mielummin kirjoihin perustuvat elokuvat. Tällä kertaa oikopolkua ei näytä olevan, pahoittelen.

The forbidden kingdom : kaksi mestaria / directed by Rob Minkoff 

Kun pääosassa on sekä Jackie Chan että Jet Li, luulisi minun kaltaisen kungfuelokuvafanin innostuvan ikihyviksi. Näin ei kuitenkaan käy. Jet Lin roolihahmo on koko elokuvan kannalta täysin turha. Jackie Chan varastaa koheltelullaan muutenkin koko show:n. Muutenkin suosittelen samoissa maisemissa pyörivää elokuvaa Journey to the west. Se on paljon uskollisempi kiinalaiselle tarulle kuin tämä sekava pökäle, jonka tehosteetkaan eivät ole mistään kotoisin. Narut näkyy. Se on tosin on myös viihdyttävää. Elokuva kestää vain yhden katsomisen. 

Sauna / ohjaaja: A. J. Annila

Kaiken hypetyksen jälkeen tämä elokuva oli karmea pettymys. Siitä ei edes jäänyt mieleen mitään. Ja se on pahin huonon elokuvan merkki! Elokuva on suomalaisena kauhuelokuvana toki harvinaisuus, mutta se menee mystisyydessään jopa niin pitkälle että unohtaa kertoa tarinan. Muutenkin se on ennalta-arvattava. 

Trollhunter -Vaiettu salaisuus

Tämä oli aivan karmea pettymys. Eikä vähiten siksi että inhoan näitä kameran-heilutus-elokuvia. Ainoastaan Chronicle on hyvä sellainen ja sellainen jonka olen pystynyt katsomaan loppuun. Tätä en pystynyt. Aihe on toki kiinnostava, mutta ei se kyllä lopulta tarjoa mitään uutta.

Zoolander

Zoolander on ärsyttävin ja meluisin elokuva jonka olen koskaan katsonut. En päässyt elokuvassa edes ekaa 30 minuuttia loppuun kun piti pitää tauko siltä kaikelta hälinältä ja pälinältä. Elokuvassa ei olla minuuttiakaan ihan vaan hiljaa. Ohjaajalla on selkeästi joku adhd. Hetkinen. Katsotaanpas kuka tämän on ohjannut...Ben Stiller?!?! Voi luoja. Muistan kun hän sentään ohjasi huippuelokuvan Sähköputkimies joka mullisti käsitykseni satiirista. Tämä pökäle? Se mullistaa käsitykseni karmeasta elokuvasta. Huonointa mitä olen katsonut sitten Giglin. Tosin sekin on taideteos verrattuna tähän. Ben Stiller yrittää aivan väkisin olla hauska, eikä edes sovi rooliinsa. Aaaaaaaaaarggggghh!!!!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Top 30 Kaikkien Aikojen Parasta Elokuvaa

Synkkääkin synkempi Mikki Hiiri efekti

Tarzanin historia